ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОД 10 ДНИ

Вземи БЕЗПЛАТЕН наръчник със съвети за бързо обучение. Как да го научиш на невероятни трикове? Прочети тук!

най-подходящите породи за дете
Любопитно

Дете и куче - най-подходящите породи за съжителство

Petworld
22 Юли 2021

„Лейди и скитника“ е забавен филм за гледане, но вероятно не е най-добрата основа за вас да изберете семейно куче.

Закупуването или осиновяването на куче е сериозна крачка и избор на нов член на семейството.

Това не е решение, което трябва да се вземе с лека ръка и изисква подходящо проучване. При съжителство на дете и куче е важно да изберете порода, която е подходяща.

Решението става още по-важно, когато участват деца. Факт е, че съществуват породи кучета, които не са най-дория избор за съжителство с деца.

Независимо от породата, най-важното, което трябва да направите, е да се уверите, че обучавате кучето си правилно. Обучението и грижите имат по-голяма тежест в отношението и връзката между домашния любимец и децата.

Вижте нашите предложения за 5-те най-добри породи кучета за семейства и деца.

Ние от PetWorld ще дадем нашите пет предложения за това кои са най-подходящите породи кучета за съжителство с деца:

Голдън ретрийвър

Разбира се, Златният ретривър заема първото място. Голдън ретрийвърите са известни като лоялни, мили, умни и уверени кучета. Нито плахи, нито агресивни, тези кучета са изключително търпеливи, което ги прави идеални за деца.

Тази порода изисква много упражнения, те обичат да играят, особено игри за „извличане“. Ще откриете, че тази порода е също послушна и привързана, което означава, че децата ви ще се влюбят.Козината им изисква много грижи и се нуждае от сресване два пъти седмично и въпреки че може да живее на открито, те обикновено предпочитат да бъдат на закрито с любимите си хора.валидност на електронна винетка

Дете и куче - Бигъл

Темпераментът и размера на породата Бигъл ги прави чудесен избор за семейства. И в случай, че децата ви обичат да играят на открито, тогава тази порода със сигурност е подходяща, тъй като няма нищо, което те обичат повече от дългите разходки и да изследването на природата.


Щастливи, приятелски настроени и умни, бигълите обичат компанията на други домашни любимци (но трябва да сте подготвени за малко преследване тук и там). Тази порода обаче е смела и се хвърля с пълни сили, което налага често къпане и сресване.fleet устройство

Дете и куче - Лабрадор

Лабрадорските са една от най-популярните породи и са в тази класация с причина. Те са игриви, надеждни, защитни, любвеобилни, търпеливи, освен това са изключително интелигентни и приемат наистина добре обучения и тренировки.

Тази порода се нуждае от много упражнения, така че бъдете сигурни, че децата и семейството ви са готови за предизвикателството.регистрация на фирми

Снимка за внимание
Независимо от окраската, ще откриете, че всички лабрадори споделят едно и също подчинение, сила и издръжливост, което ги прави популярна порода. Те са приятелски настроени и общителни кучета, които се разбират наистина добре с други домашни любимци и всички, които срещат.

Дете и куче - Пудел

Освен отличителните си прически, пуделите са нежни, умни, горди, лоялни и грижовни кучета. Те се срещат, както в стандартни, така и в миниатюрни размери, така че можете да изберете определен размер, който най-добре отговаря на вашата домашна среда. Те са чудесен избор за деца с алергии, тъй като изхвърлят много по-малко козина.електронен фиш за винетка

Стандартните пудели са много умна, послушна, приключенска и игрива порода. Миниатюрните породи, от друга страна, се посвещават на един човек; по-специално обаче са добри с други деца и домашни любимци.

Те също са игриви, послушни, отзивчиви и умни, което ги прави добър мач и за децата. Независимо от породата пудел, палтото им все още се нуждае от планирано поддържане.

Бултериер

Често са определяни, като агресивна порода кучета, бултериера всъщност се отглежда като куче-компаньон, което е любвеобилно и приятелско към деца и възрастни. Това куче има висок праг на болка, което го прави перфектно за шумни деца, които се учат как правилно да се отнасят с куче.


Бултериерът често може да бъде доста игрив, особено когато става въпрос за други малки кучета и домашни любимци.

Избегнете проблемите, като поддържате кучето физически и психически активно всеки ден. Тяхната къса козина е доста лесна за грижи, което ги прави подходящи за домашно куче.скандинавски мъх картина

Коментари

Споделяне

Последвай ни

Instagram лого

petworld

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим ти, че си част от нашето семейство!